About Us

The Shore Estates er et norskeid eiendomsfirma som driver med salg av eiendommer i Spania. Vi har allerede bistått mange nordmenn med å oppnå drømmen om egen bolig langs Solkysten, Costa Blanca og Mallorca.
Vi har en eiendomsportefølje med over 20.000 eiendommer i alle variasjoner og prisklasser. Så du vil ha meget store muligheter for å finne din drømmebolig her hos oss.

Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største og mest seriøse aktørene i markedet. La oss forhandle om betingelser og pris for deg. Vi bistår med vår erfaring, engasjerte og dyktige medhjelpere og norske advokater.
Sammen har vi spisskompetanse på alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet og vi kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A til Å.

Vi driver også med eiendomservice og kan være behjelpelig når overtagelse av bolig er gjennomført. De ordner med alt fra henting på flyplassen, ivareta boligen når du ikke er til stede, vasking, m.m.

Vi tilbyr alle våre kunder å benytte Cramer Advokater som har kontor både i Norge og i Spania. Her vil du få den veiledningen og hjelp du trenger for å føle deg trygg når du kjøper bolig i Spania.

Vårt team består av:

Pål Anders Faugstadmo

Pål Anders Faugstadmo

Eiendomsmegler / Eier

Pål Anders har drevet med eiendomshandel på Costa del Sol i mange år og har god kontroll på markedet både der og på Mallorca.
Han har lokalkunnskapen som trengs og vet hva norske kunder vil ha, og hvilken pris som skal gis på objektet kunden ønsker å kjøpe.
Pål Anders har gode kontakter med utbyggere på Costa del Sol, både spanske og utenlandske.

Tidligere har han blant annet jobbet som eiendomsmegler for OBOS i Oslo og driver nå sitt eget eiendomsselskap i Spania.

Hvert salg er unikt og krever god kvalitet og service i alle ledd.

Loredana Toma

Loredana Toma

Office Manager

Loredana Toma er opprinnelig fra Romania og prater engelsk, nederlandsk og spansk.
Hun har tidligere drevet sin egen restaurant på Solkysten og er nå ansvarlig for vårt kontor og alle eiendomstjenster som vi tilbyr våre kunder.

I am not happy until our clients are happy